• Mer information om 110-årsfesten

  by admin • 2014-01-25 • Bandy, Fotboll, VSK Sports

  Förhoppningsvis har ingen missat att VSK Sports anordnar 110-årsfest på Bankiren. Om så ändå är fallet så kan man läsa om festligheterna här.

  110ar-affisch

  Nedan kommer ytterligare lite information inför festen på onsdag.

  Just nu är det inte så många som har angett att man vill ha buffé. Vill man boka grillbuffé så gör man det här. Anmälan är inte bindande. Skulle vi bli alldeles för några som vill äta buffé så kommer det istället att erbjudas alternativen plankstek eller fläskfilé med potatisgratäng för samma pris, det vill säga 130 kr. Också dessa alternativ inkluderar dryck.

  I övrigt kommer vi att erbjudas Happy hour-priser i baren hela kvällen. En stor stark kommer även att vara nedsänkt till 35 kr, vilket också gäller hela kvällen.

  Till entré och Sports-medlemskap får ni väldigt gärna ta med kontanter. Vid entrén kommer det även att finnas möjlighet att hänga av sig sina ytterkläder i en obevakad garderob. Representanter från VSK Sports styrelse kommer att stå i entrén och ha uppsikt över garderoben under allra största delen av kvällen, men som på alla andra ställen råder vi er att inte lämna värdesaker i garderoben.

  Under det första Heta stolen-passet kommer Olle Wiberg att fråga ut representanter från VSK Bandy och således kommer det andra snacket i Heta stolen ägnas åt representanter från VSK Fotboll. Hålltiderna för kvällen är dessa:

   

  Hålltider Programpunkter
  17:30-18:00 Mingel
  18:00-18:30 Heta stolen med VSK Bandy
  ca 18:45 Avgång mot Blåsbogården
  19:04 Hurrarop och sång för vår älskade klubb
  ca 19:30 Mat
  20:00-20:30 Heta stolen med VSK Fotboll
  ca 20:45 Livemusik

  Varmt välkomna!

  VSK Sports