• VSK Sports rättar lokaltidningen VLT

  by admin • 2009-08-24 • Fotboll, VSK Sports

  VSK Sports gör här en rättelse angående den artikel som lokaltidningen VLT idag presenterade i sin pappersupplaga samt på internet.

  VLT skriver delvis felaktiga uppgifter om det som hände i samband med Supporterklubbens stopp på en pub i Karlskoga under lördags eftermiddagen. Man hävdar att poliser fanns på plats, att bråket var uppgjort sedan tidigare samt att detta var mellan Västerås och Boltic.

  VSK Sports klargör här att Polisen samt Pubägaren var mycket nöjda och glada över det trevliga uppträdande som vi hade under eftermiddagen och polisen valde att lämna platsen strax innan 18.00 och vi tog in sista beställning för att ge oss av mot Degerfors. När 40-talet supportrar börjar gå upp på bussen så uppenbarar sig ett 15 tal Karlskoga supportar vid bussen.

  Varken poliser eller annan ordningsmakt fanns på plats och vi vill härmed styrka att det inte fanns något uppgjort bråk i Karlskoga i samband med Supporterklubben VSK Sports Resa till Degerfors under lördagen.

  Vi jobbar för en aktiv och grönvit supporterkultur och tycker det är otroligt tragiskt att delvis felaktiga uppgifter finns i media.

  Vi hoppas givetvis på en rättelse angående artikeln.

  Grönvita Hälsningar//
  VSK Sports