• Köp säsongskort till bandyn 09/10: Kampanj

  by admin • 2009-09-21 • Bandy

  Alla medlemmar i Supporterklubben VSK Sports erbjuds att köpa ett säsongskort till VSK Bandy inför säsongen 09/10. Detta inkluderar även slutspelsmatcherna. Priset för detta erbjudande är 800 Kronor och då ingår också en helt specialdesignad VSK Sports halsduk värde 150 kronor. Vi är väldigt nöjda med detta och vi i Sports ville göra något extra också därför skickar vi med en helt ny halsduk till alla som tar del av detta erbjudande.

  Kampanjen gäller fram till och med 1 Oktober. Hur gör jag då för att ta del av detta erbjudande? Du mailar ditt namn och medlemsnummer samt adress och telefonnummer till wiberg@vskforum.com. Detta är helt bindande och var helt säker på att du vill ta del av detta när du skickar mailet.

  När alla säsongskort är klara samt halsduken kommer så meddelar jag alla som tagit del av erbjudandet via mail eller telefon angående betalning samt uthämtning.

  Vad finns att vänta på? Var med och stötta VSK Sports och VSK Bandy. Köp ditt säsongskort idag!

  (familjemedlemskap äger rätt till att köpa två säsongskort. Ange det vid mailet)

  Grönvita hälsningar//
  VSK Sports