• ”Kung Liston” tackar för sig och hyllas av VSK Sports

  by admin • 2009-09-29 • Fotboll, VSK Sports

  Två gånger till Allsvenskan. Många miljoner i sponsorpengar och många andra arbeten samt ett stort VSK Hjärta. Finns hur mycket som helst att säga om Lennart ”Liston” Söderberg. Han är och förblir alltid kung i VSK Supportrarnas ögon. Nu tackar han för sig och förtjänar alla hyllningar.

  Liston tackar för sig
  Liston tackar för sig

  Under gårdagens match fick han en känslosam avtackning utav Supporterklubben VSK Sports och dess representanter. Liston fällde tårar och var märkbart rörd när Swedbank Park hyllade honom som den Kung han är. Har man lyft VSK till Allsvenskan vid två tillfällen och sedan i 30 års tid jobbat med föreningen så kan man inte annat än beundra denna man. Han har egna låtar egna ramsor och hyser stor respekt bland oss supportrar.

  Han slutar nu officiellt inom klubben men kommer alltid finnas kvar och han kommer alltid hyllas som ”Kung Liston”

  ”Lennart Liston Söderberg, ja så är hans namn. Han är vår gud , han är vår vän, Fyfan vad han är bra”

  // VSK Sports

  Relaterad länk: http://www.vskforum.com/viewtopic.php?t=3745