• Ny forumprogramvara

  by admin • 2009-10-06 • VSK Forum

  Misstankar om att forumet på något sätt utsatts för någon form av attack har gjort att vi idag uppgraderat forumet från phpBB2 till phpBB3.

  Den gamla programvaran var från 2003, och har därefter uppgraderats manuellt då och då. Men allt kommer till ett slut.Förhoppningsvis ska alla ha kvar sina användarnamn och även inläggen ska finnas kvar. Hittar ni något som är fel så skriv det i tråden som finns här nedan.

  För övrigt så kommer denna version [läs: den förra] av vsk.nu att fasas ut under hösten, och i och med fotbollssäsongens slut kommer den att tas bort helt. En ny sida för VSK Sports kommer att dyka upp, antagligen även den på adressen vsk.nu.
  Relaterad länk: http://www.vskforum.com/viewtopic.php?f=3&t=3755

  Tags: