• Nya vsk.nu

  by admin • 2009-10-17 • vsk.nu

  För snart 13 år sedan, i februari 1997, skapades nätfanzinet När Himlen Är Grönvit. Domännamnet vsk.nu kopplades på ett år senare. För ca 6 år sedan skedde en mindre uppgradering av sidan.

  Nu byter den skepnad helt och hållet och kommer framöver att baseras på bloggverktyget WordPress. Visst material från gamla vsk.nu har integrerats med nya sidan. Men det är ändå lång ifrån allt. Titta gärna under rubriken ”Historia” i menyn till vänster. Länkarna leder ofta till sidor från gamla vsk.nu och man får backa för att komma tillbaka.

  vsk.nu få det begav sig

  Ambitionen är att hitta former för att kunna överföra allt material från den gamla sidan. Men det är ett halvt livsverk, som vi ska tacka före detta När Himlen Är Grönvit-skribenten Peter Balonius för, och det kräver sina mantimmar. Maila gärna support@vskforum.com ifall du är intresserad av lite gammalt hederligt webbpulande!

  00-talets vsk.nu

  Tävlingen ligger kvar i det gamla systemet, om än i en nedbantad variant där allt annat skalats bort. Röd länk ”Tävlingen” hittar du här till vänster under menyn.

  VSK-visan bör du givetvis lyssna till då du läser här på vsk.nu. Play-knapp och integrerad spelare i vänsterspalten.

  Nya vsk.nu

  Den nya plattformen går att bygga ut i princip hur mycket som helst. Detta är bara en snabbt framtagen version. Både innehåll och design går att utveckla i det oändliga. Tag kontakt med VSK Sports ifall du vill vara med och skriva för sidan eller på annat sätt bidra till den grönvita supporterkulturen på nätet.

  Härmed överlämnar jag det hela till Olle och de andra i VSK Sports.

  / John

  Feedback: http://www.vskforum.com/viewtopic.php?f=3&t=3766

  Tags: