• VSK 106 år! Fredag den 29:e Januari. VSK-Falun samt fest på Oliver Twist

  by admin • 2010-01-05 • VSK Sports

  Var med och gratta VSK, det allra finaste vi har, på dennes 106 årsdag!

  ”För tre år sëdan så startade Milton på eget initiativ en slags ”happening” kring VSK’s 103-årsdag. Vi samlades då på Pitchers och gick sedan gemensamt till kyrkbacken och Blåsbogården (där VSK grundades för 106 år sedan), som var otroligt, vackert upplyst av brinnande marshaller.
  På klockslaget 19:04 så skålade vi tillsammans utanför den lokal där klubben en gång grundades, alltmedan ett mäktigt fyrverkeri lös upp himlen.”

  Vi presenterar här ännu ett underbart sammarbete med en av Västerås mest anrika pubar, nämligen Oliver Twist!

  Emelie med personal öppnar dörrarna för den Grönvita massan redan vid kl. 16:00.
  *Obs. Ingen åldersgräns innan matchen!!!

  Vi har väldigt, enkelt förhandlat fram ett födelsedagspris som inte går av för hackor. – Eller vad sägs om det här gott folk:

  [*] Tacobuffé, 1 Stor Stark + En 4’a Shot för endast 106:-

  I högtalarna spelas VSK-låtar när vi äter och dricker i goda vänners lag.

  Vid 18:05 så börjar vi knata i en tight grupp mot Blåsbogården för sedvanligt skålande i fyrverkeriernas, hissnande skådespel på den nattsvarta januarihimlen, allt på klockslaget 18:34.

  Vanligtvis så ska firandet självklart ske på klockslaget 19:04, men ingen vill ju missa någonting utav bandymatchen. Så vi tummar lite på tiden i år!

  Bild

  Direkt efter skålandet, så beger vi oss mot ABB Arena, där MC Hammer och de andra grönvita krigarna bjuckar på gratis entré dagen till ära. VSK – Falun med start 19:00, gubbarna på isen ska krossa knätofsarna medan vi skapar en underbar semifinalstämning på läktaren.

  VSK Bandy lovar att bjuda på lite grönvit ”nostalgi” och har även en matchtröja med nr 106 på ryggen, som ska lottas ut.

  Efter att ha hyllat VSK-spelarna för ännu ett slaget målrekord. Så tar vi oss ned till Oliven igen, där alla VSK-are över 18 år har gratis entré på nattklubben och VSK-priser i baren.

  Sprid ut det här till hela VSK-familjen och passa på att locka med nya människor, för det här är en fest som ingen vill missa.

  Mvh, Festgeneralen och tillika Cyklist, Simon Lé Bond!

  När: 29/1 2010
  Var: Oliver Twist kl. 16:00 / Blåsbogården kl. 18:34 *se karta ovan / ABB Arena 19:00
  Pris: Gratis firande & Bandy!
  Efterfest: Oliver Twist, gratis entré och VSK-priser i baren!

  Vi syns på Oliver och ABB Arena. Givetvis också vid blåsbogården!