• Beställ ett ex av VSK Sports T-shirt

  by admin • 2010-01-25 • VSK Sports

  VSK Sports har tagit fram en T-shirt inför kommande vår och sommar. Vi tar in förhandsbeställningar på denna och den beställs när vi fått in minst 20st beställningar. Vi har även förhoppningar om att kunna lägga några extra på lager för framtiden.

  Beställningar görs genom att skicka Namn, Telefonnummer och Storlek på tröjan till wiberg@vskforum.com. Priset är 120 kronor/tröja och leveransbesked kommer när vi gjort beställning och vet mer exakta datum. För er som beställ halsduken med säsongskortet så kommer den denna vecka. Så från nästa vecka (1/2) kommer ni kontaktas för uthämtning.

  En liten försmak av tröjan. Följer nedan. Vita detaljerna kan komma att tas bort då inte leverantör kan garantera dessa. Så var vänlig ha översikt med detta.

  tröja 123

  //VSK Sports Souvenirgrupp