• GÅRDAGSNYTT Vasalund – VSK Lör/Sön

  by admin • 2010-10-13 • VSK Sports

  Vi har ikväll träffat VSK Fotbolls styrelse.

  Närvarande VSK SPORTS samt flera fraktioner.

  Vi var inbjudna av VSK Fotboll för att diskutera dagens massiva aktivitet från supporterhåll beträffande matchen mellan Vasalund och VSK.

  På mötet redogjorde vi supportrar hur vi kände inför flytten av match dag samt tid.

  VSK Fotboll redogjorde för hur det hela gått till.

  Vi konstaterar samtliga att VSK Fotboll INTE varit en del av beslutet att flytta matchen. VSK Fotboll har endast motagit ett mejl från SVFF att matchen är flyttad. Det uppdagar sig senare att VSK Fotboll har möjlighet att överklaga detta beslut till Vasalund. Om då Vasalund inte vill följa det man först varit överens om vad gäller matchdag samt tid så går frågan vidare till SVFF för beslut.

  Gemensamt kommer vi supportrar och VSK Fotboll fram till att en överklagan är den vägen vi väljer.

  Vi finner bla. stöd i SVFF`s egna bestämmelser. Vi ser heller ingen övrig problematik som väger så tungt att det ger skäl för att flytta matchen. Det vi gemensamt ser som möjligt är att skjuta avsparken en halvtimme till en timme för att på så sett tillmötesgå Vasalund samt ordningsmakten. Detta är det absolut första alternativet VSK Fotboll agerar på. Som alternativ två så flyttas matchen till annan arena.

  Som alternativ tre ligger Söndag som matchdag men att tiden då är klockan 14.00 för avspark.

  Men om Vasalund får igenom sin önskan så har är det Söndag 18.00 för avspark.

  Med detta som ni alla nu säkert förstår så är det fortfarande oklart om det är lördag eller söndag som gäller.

  Överklagan skickas ikväll eller senast imogon förmiddag till Vasalund. Sen handlar det om vilket beslut dom själva tar eller om SVFF får agera dommare i frågan. Där vi vill poängtera att VSK Fotboll finner stöd för att Vasalunds önskan är för sent inkommen.

  VSK SPORTS får med detta helt enkelt avvakta beslut i denna fråga och vi återkommer med busstider ocg dagar så fort vi vet hur det blir.

  Alla som är bokade har sin plats bokad oavsett vilken av dagarna matchen blir förlagd.

  Behöver ni avboka pga. det beslut som kommer i denna fråga så hänvisar VSK Sports er till reseansvarig Olle Wiberg.

  Passar på att informera om att det oavsett matchdag och tid kommer bli Lotteri på bussarna samt uppvärmning på TheSPORTSbar.

  MVH/ VSK SPORTS STYRELSE