• Rapport från VSK Sports årsmöte 20120701

  by admin • 2012-07-02 • VSK Sports

  VSK Sports avhandlade igår årets årsmöte sent om sidor. Ett gäng tappra själar fanns på plats och mötet avlöpte fläckfritt. Många punkter behandlades och några saker som är roligt för alla grönvita är att beslut om att återuppta Sports Cup är klart. Turneringen kommer spelas i Maj 2013! Födelsedagsfesten om i hade iår kommer leva vidare som ett event i samband med födelsedagen på helgen då. Så 26/1 2013 kör vi ett nytt stort event, större och bättre än det vi hade ifjol. Besult togs även på att behålla medlemsavgiften oförändrad på 100 kronor och för 200 familj.

  Styrelsen för kommande året ser ut som följer. (Roller kommer tas på senare styrelsemöte)

  Ordförande: Niklas Linder

  Ledamöter: Olle wiberg

  Kalle Hedkvist

  Joakim Lindborg

  Dan Söderlund

  Mija Envall

  Daniel Eidhagen

  Emil Näsström

  Gustav Wallin