• Bussresa: Storinvasion på Annandagen till Sandviken 26/12

  by admin • 2012-11-26 • Bandy, Resor, VSK Sports

  OBS: ENDAST ETT FÅTAL PLATSER KVAR PÅ BUSSARNA. FÖRST TILL KVARN GÄLLER!

  Då är det äntligen dags för bandyns julafton, Annandag jul och äntligen för alla grönvita supportrar väntar bortamatch och denna spelas i Sandviken och i Göransson Arena. VSK Sports satsar stort på annandagen och många bussar skall skickas. Vi har bokat flera bussar och dom skall fyllas!

  Vi kommer även närmare att bjuda in till frukost innan avresan mot Sandviken. Men nu är det bara att jaga med vänner och bekanta och börja boka in er. Vi räknar med runt 300 grönvita i Sandviken och vi ska sjunga tills taket lyfter på Arenan! Boka in din plats nu och gör det tillsammans med vänner och bekanta!

  Datum: 26/12
  Avresa: 12.00
  Plats: Stora torget
  Pris: 120 kronor (Rakt av för alla)

  Boka genom Olle Wiberg, via PM till ”Grönvitt VSK” på vskforum.com eller genom Simplesignup länken här under.

  http://simplesignup.se/event/16059-res- … iken-borta

  Nu fyller vi Göransson Arena!!!!