• VSK.nu byter skepnad

  by admin • 2013-04-26 • VSK Sports, vsk.nu

  Hemsidan VSK.nu har en gedigen historia i VSK-kretsar. Redan 1996 startade en förlaga till VSK.nu upp under namnet ”När Himlen Är Grönvit”. Ett år senare fick sidan domännamnet VSK.nu och det har hängt med sedan dess.

   

  En äldre version av VSK.nu

   

  Mycket material har lagts upp på VSK.nu under åren. Under rubriken ”Historia” finns en del av det gamla materialet upplagt och många länkar leder vidare till äldre versioner av VSK.nu, med mycket intressant fakta och statistik. Eventuellt kommer mer av det äldre materialet att läggas upp på nya VSK.nu, men det kräver sin lilla tid att lägga över det hela. Känner man att man har lust att hjälpa till med lite knappande för att få till detta går det bra att kontakta web@vsk.nu.

  Att så mycket material finns upplagt kan vi i mångt och mycket tacka den före detta När Himlen Är Grönvit-skribenten Peter Balonius för, som har lagt ner många mantimmar för att sammanställa allting.

  Sidan drivs i VSK Sports regi men man får väldigt gärna bidra med material om man vill. Det kan vara krönikor, reserapporter, bilder, eller man kanske vill vara en mer permanent skribent på VSK.nu. Även i sådana fall hör man av sig till web@vsk.nu. Förhoppningen är att VSK.nu ska bli en mer levande sida i framtiden och vi tar tacksamt emot hjälp med detta.

  Ge gärna feedback i forumet: http://www.vskforum.com/viewtopic.php?f=3&t=3766

  VSK Sports