• VSK är i sorg – Victor Engström har avlidit

  by admin • 2013-07-02 • Bandy, Forza Grönvitt, VSK Sports

  Det är med stor sorg vi har nåtts av det mycket tråkiga beskedet att Victor Engström har förlorat kampen mot sin sjukdom. Victor somnade in vid 17-tiden på måndagseftermiddagen med hela sin familj vid sin sida.

  Victor var en fantastisk kämpe och krigare, både på och utanför planen. Under flera år kämpade han mot sjukdomen som höll honom borta från regelbundet spel, men han hade alltid hoppet och viljan att komma tillbaka. In i det sista levde han för sin sport och såg fram emot en säsong som ledare för VSK:s P20-lag. Victor var en stor förebild, inte bara för de ungdomar han ledde, utan även för många personer både i och runt VSK Bandy såväl som i resten av Bandysverige.

  Vi supportrar minns Victor för alla hans fina insatser i den grönvita tröjan och för hans alltid lika glada och positiva bemötande. Han var en otroligt glad och fin människa som alltid hade tid över för andra och han var väldigt omtyckt av alla han mötte, och då menar vi verkligen alla.

  Det är ett stort tomrum och en stor saknad som Victor lämnar efter sig!

  Våra tankar och djupaste kondoleanser går närmast till Victors familj samt hans nära och kära.

  VSK Sports, Forza Grönvitt, Fanatics ’03, VSK Casuals och Inferno Västerås