• VSK Sports ordförande: ”Vi står inför ett bra år 2014”

  by admin • 2013-12-22 • VSK Sports

  Både VSK Fotboll och VSK Bandy ser ut att stå inför ett ljust år 2014. Och VSK Sports vill inte vara sämre. Vi lät ordföranden Nicklas Linder komma till tals i en intervju för att se vad VSK Sports har på gång den närmaste tiden och vad man har på gång inför 2014.

  1524971_627278154003933_349725913_n

  VSK Sports vill haka på den nya positiva VSK-trenden inför 2014. VSK Bandy ser ut att göra en väsentligt bättre säsong än förra året och även inom VSK Fotboll verkar det blåsa positiva vindar. Så gör det också inom VSK Sports.

  VSK Sports har under ett par år haft en nedåtgående medlemskurva. Det ska det dock bli ändring på inför kommande år.

  – Vi står inför ett bra år 2014. Vi har en bra styrelse med en blandad uppsättning personer som verkligen brinner för sin sak, säger VSK Sports ordförande Nicklas ”Nicke” Linder.

  – Vi tillsammans i styrelsen har enats om ett stort mål och det är att så många som möjligt, gamla som nya, ska bli medlemmar i VSK Sports och det ser vi som prio ett. Och ingen vill väl missa att vara medlem i VSK Sports?, undrar Linder och berättar vidare:

  – Vi har gjort en nystart på det här med att få flera medlemmar i VSK Sports. Vi har lämnat över medlemsansvaret till en ny person, allas våran Mija Envall, och vi tror att hon – med stöttning från övriga i styrelsen – kommer att göra ett kanonjobb på den biten.

  Tidigare har det tyvärr också varit så att alla inte har fått sitt medlemskort inom rimlig tid. Men även detta ska det rådas bot på under 2014.

  – Vi har också kollat över våra övriga rutiner angående medlemsbiten och våran målbild är att alla ska ha sitt medlemskort i handen senast två veckor efter betalning. Oavsett om det sker via konto, på en buss eller på en match. Vi vet att detta har varit något av en akilleshäl för oss tidigare och därför tar vi ett krafttag på just det området.

  Under 2014 kommer VSK Sports även att introducera medlemspriser på supporterresor.

  – Inför nästa år har vi ju bestämt oss för att medlemmarna ska tillbaka. Är du medlem så åker du givetvis med VSK Sports till förmånliga priser, men är du inte medlem så kan du räkna med att få betala ett dyrare pris för att få åka med på våra resor, säger ordförande Linder och fortsätter:

  – Det har varit lite slarv från oss i styrelsens sida att vi inte riktigt har premierat medlemmarna på våra resor, men nu är grundtanken att om du ska åka med oss så bör du också vara medlem i VSK Sports.

  Nicklas Linder, vad säger du om den närmaste framtiden för bandyn?
  – Jag vill att så många som möjligt kommer ner och hejar på laget. Vi har ett fantastiskt lag med fantastiska spelare och bolltrollare, så nu är det ju upp till bevis. Vi har annandagen, vi har den 28:e borta mot Bollnäs och sen finns det ju potentiella resor i januari och februari. Så kom igen nu, stå på läktaren och boka er på bussarna!

  Och vad säger du om den stundande fotbollssäsongen?
  – Vi ska självklart se till att VSK Fotboll kommer tillbaka till det finrum där de borde vara och det är även upp till oss supportrar att hjälpa till med detta. Vi måste se till att vi åker på resor och se till att folk kommer hemma och sjunger fram vårat VSK. Det är ju Grönvitt vi älskar och vi måste försöka hjälpa fram dem så gott vi kan, säger Linder och tillägger:

  – Vi ska vara en tillgång för VSK. Det gäller både Fotbollen och Bandyn.

  Nicke Linder släpper också en liten teaser om en kommande fest i samband med VSK:s 110-års dag.

  – Den 29/1 fyller VSK 110 år och då kommer vi anordna någon form av festligheter. Det är en onsdag så planera in era arbetstider, ta ledigt dagen efter om det behövs. Behövs inte det, eller om ni inte kan ta ledigt, så kom ner ändå! Det här kommer vara en samling med oss VSK-supportrar i en grönvit anda. Det kommer att bli riktigt trevligt!

  Mer information om festligheterna kommer att komma inom kort.

  VSK Sports