• Sports har ny medlemsansvarig: ”Ordning och reda”

  by admin • 2014-01-23 • Top, VSK Sports

  DSC01666VSK Sports styrelse har beslutat att under 2014 satsa på att få fler medlemmar i föreningen. För att belysa det lite mer kommer därför här en intervju med VSK Sports nya medlemsansvariga Mija Envall. 

  VSK Sports satsar alltså på att få fler medlemmar under 2014. Ett enkelt sätt att bli medlem är att sätta in 100 kr för vanligt medlemskap eller 200 kr för familjemedlemskap på plusgironummer: 603 90 44-0. Som meddelande skall man ange namn och adress.

  –  Vill man hellre betala kontant så ska man helst söka upp mig på matcher eller bussar, men givetvis kan man också lösa medlemskap hos övriga personer i styrelsen. Det är dock fortfarande viktigt att uppge fullständigt namn och adress så att kortet kan skickas ut, säger Mija Envall.

  Mija har länge varit medlem i VSK Sports men det är först under årsmötet 2013 som hon blev invald i styrelsen.

  –  Jag blev medlem i VSK Sports första gången 1996, då var jag 15 år. Så jag har ändå varit med ett bra tag. Men jag är ny i styrelsen för året. Jag känner att jag verkligen vill tillföra något till styrelsen och jag tror att jag också har något att tillföra, säger hon och fortsätter:

  –  Jag tror att det kan vara lite bra att det få in kvinnor i styrelsen, det ger nog lite mer bredd. Om inte annat kanske det kan locka fler kvinnliga medlemmar till VSK Sports då jag tror att det finns jäkligt många tjejer där ute som är intresserade av sport, inte bara jag.

  För några månader sedan beslutade också VSK Sports styrelse att utse Mija Envall till ny medlemsansvarig. En post som hon med tillförsikt ser fram emot.

  –  Jag tycker att det känns jättebra, det kommer att bli jätteroligt. Jag är lite besatt av ordning och reda. Det tror jag kommer att komma väl till pass. Jag har till och med plockat hem ett nytt medlemsprogram för att få den ordning och reda jag vill ha, berättar Mija.

  Att VSK Sports har bytt system för medlemsregistret är dock inget som kommer att påverka de flesta medlemmar.

  –  I mångt och mycket har vi försökt att behålla de gamla medlemsnumren. Men har man inte betalat på ett par år så är man inte garanterad att behålla sitt gamla nummer.

  Avslutningsvis tror Mija Envall, liksom ordförande Nicklas Linder, på ett bra år för VSK och supporterklubben.

  –  Det känns väldigt positivt inför 2014 och det känns verkligen som att det kommer att hända saker inom VSK Sports.

  En av de saker som kommer att hända är 110-årsfesten på Bankiren, där man måste vara medlem för att komma in. Vet man med sig redan nu att man ska gå på festen så kan man maila namn och adress till mija@vsk.nu så förbereder hon ett medlemskort som man får i dörren.

   VSK Sports