• BUSSRESA: SM-FINAL!

  by admin • 2014-03-05 • Bandy, Resor, VSK Sports

  VSK SportsBOKNINGEN STÄNGD. 10 BUSSAR ÄR FULLA.

  VSK Bandy är i final!!

  VSK Sports kommer arrangera bussar från Stora torget i Västerås med avfärd 09.30 den 16:e Mars till en kostnad av 150 kronor/person (som vanligt kontant betalning på bussarna).

  Vi kommer att ladda upp gemensamt i Stockholm innan matchen med mat och dryck samt underhållning. Pub kommer att meddelas under de närmaste dagarna. Bussarna tar dig från Västerås till uppladdningen vidare till arenan och hem igen. Ett mycket smidigt alternativ! Vi har tillgång till många bussar och hoppas att vi gemensamt kan bli uppemot 500-1000 personer som laddar upp på pub i Stockholm. Puben kommer att bli O’Learys Nortull.

  Vi kommer ha tillgång till norra stå och sektion 118-123. Detta är enbart ståplats under finalen och det är fritt att gå mellan dessa sektioner. Biljetter bokas direkt på www.friendsarena.seVI VILL HA EN SJUNGANDE KLACK på hela kortsidan och tillsammans ska vi skapa stämning. Vi kommer ta till alla hjälpmedel som vi kan för att vi tillsammans skall skapa tryck på Friends Arena.

  Datum: Söndag 16 mars
  Plats: Stora torget
  Pris: 150 kr
  Avresa: 09:30

  Boka era platser nedan. Bokningen är bindande!

  Antal personer:

  Res med VSK Sports till SM-finalen!

   

  Tillsammans mot SM-Guld!! Med grönvita hälsningar //VSK Sports