• Mer info om resan till SM-finalen

  by Zocko • 2014-03-11 • Bandy, Resor, VSK Sports

  finalinfoSM-finalen närmar sig med stormsteg och här kommer lite mer information om VSK Sports arrangemang kring SM-finalen.

  Först och främst: Sista dagen att boka sig på VSK Sports bussar är torsdagen den 13/3. Det är riktigt kul att se att så många har bokat sig redan. Det tickar på hela tiden och just nu är vi inne på den åttonde bussen. Bokning av buss sker här.

  Bussarna kommer att RULLA 09:30 från Stora torget. Eftersom det är mycket folk som ska med på bussarna så är det väldigt viktigt att vara där i god tid!

  VSK Sports har inget medlemskrav på bussarna till finalen, men givetvis önskar och hoppas vi att så många som möjligt vill bli medlemmar så att vi kan fortsätta ordna resor och annat. Medlemskap kostar 100 kr och medlem kan man självklart bli på bussarna. Vill man hellre betala på internet så kan man läsa mer om hur man gör det här.

  Puben vi kommer att sitta på är alltså O’Learys Norrtull. De öppnar kl 11:00 och bussarna därifrån till arenan kommer att gå vid 13:30. O’Learys önskar att så många som möjligt använder kontanter för att snabbare kunna servera alla då det går fortare med kontanter än med kort i baren. Under tiden vi är på O’Learys kommer även Olle Wiberg att ta igen det han missade på 110-årsfesten och köra lite intervjuer på scen med VSK-profiler.

  Väl inne på arenan kommer klacken att försöka utgå från mitten av läktaren. Ställ dig där om du vill vara med och bidra till att skapa en riktigt bra stämning!

  När matchen är slut så kommer bussarna att gå hem 45 minuter efter slutsignal. Väl hemma i Västerås igen så kommer Bankiren hålla öppet. Dit kan man alltså gå om man vill fortsätta kvällen, oavsett vinst eller förlust.

  Väl mött på söndag och Heja Sport!

  VSK Sports