• Halsduksinsamling till minne av offren för Hillsboroughkatastrofen

    by admin • 2014-03-31 • VSK Sports

    I skuggan av gårdagens tragiska händelse ska snart en annan katastrof uppmärksammas. Den 15:e april är det 25 år sedan 96 Liverpoolsupportrar miste livet i Hillsboroughkatastrofen. För att hedra minnet av dessa supportrar uppmanar Liverpool FC alla som vill att skicka in halsdukar från supportrar runt om i världen. Dessa halsdukar kommer sedan att läggas ut på Anfields gräsmatta för att bilda siffran 96.

    Imorgon, tisdag, kommer VSK Sports att sitta på Skallbergskrogen kl 19-21 då de som vill bidra till insamlingen kan komma förbi med en grönvit halsduk så ser VSK Sports till att halsdukarna kommer fram till England i tid.

    Det går också bra att boka sig på bussarna till fotbollspremiären eller att bli medlem i VSK Sports imorgon.

    VSK Sports