• Hemmapremiär: Forza Grönvitt och VSK Sports delar ut pris

  by Zocko • 2014-04-25 • Forza Grönvitt, Fotboll, VSK Sports

  Pokal_2014På söndag spelar VSK Fotboll sin första hemmamatch i årets norretta. Den går av stapeln kl 15:00 och motståndare är norrbottningarna IFK Luleå.

  VSK Sports och Forza Grönvitt kommer traditionsenligt att dela ut pris till förra säsongens bästa spelare i VSK Fotboll. Detta kommer att ske före avspark och detta vill man ju inte missa så se till att vara på plats i tid!

  Dagen börjar annars för den som vill på Skallbergskrogen redan vid lunchtid och sedan så rör vi oss sedan i god tid ner mot arenan för att inte missa prisutdelningen.

  VSK Sports kommer att försöka göra ståplats mer levande genomgående under den här säsongen och ser gärna att så många som möjligt sluter upp och sjunger VSK till seger. Stödet var mycket uppskattat av spelare och ledare i premiären och förhoppningsvis kommer hemmastödet att bli lika bra!

  Väl mött på söndag!