• Rapport från VSK Sports årsmöte 2014

  by admin • 2014-04-30 • VSK Sports

  VSK SportsUnder måndagen höll VSK Sports årsmöte. Sittande ordföranden Nicklas Linder blev omvald på ett år vilket även de andra ledamöterna vars mandat gick ut blev. Joakim Lindborg och Daniel Eidhagen blev valda på två år och Olle Wiberg och Emil Näsström blev valda på ett år. Dan Söderlund och Mija Envall har varsitt år kvar på sina mandat i styrelsen. Hela styrelsen och med respektive ansvarsområden kan hittas här: https://www.vsk.nu/?page_id=22

  Nytt för i år är att tre suppleanter också valdes in till styrelsen. Dessa blev Gabriel Tedbrant, Viktor Grahn och Gustav Wallin. Vi hälsar de alla hjärtligt välkomna till officiella uppdrag i VSK Sports.

  I övrigt beslutades att VSK Sports skulle lämna medlemsavgifterna oförändrade, det vill säga 100 kr för ordinarie medlem och 200 kr för familjemedlemskap. Det kan också noteras att VSK Sports gått från knappa 100 medlemmar 2013 till 163 medlemmar så här långt under 2014, så satsningen på nya medlemmar har hittills fallit väl ut. Medlem kan man givetvis bli på resor och matcher, eller så kan man sätta in medlemsavgiften på VSK Sports PlusGiro-konto 603 90 44-0. Viktigt är att ange namn och adress så att kortet kan skickas ut.

  Årsmötet diskuterade också huruvida VSK Sports skulle satsa på att försöka arrangera Sports Cup igen. Det beslutades att ytterligare ett försök skulle göras och datumet för årets Sports Cup sattes till den 23.e augusti. Som vanligt behövs det minst fyra lag för att genomföra turneringen. Mer information kommer att komma när det närmar sig, men redan nu kan man om man vill anmäla sitt lag på boka@vsk.nu. Det man behöver ange är ett lagnamn, en lagledare samt namnen på samtliga lagmedlemmar. Även om det är långt kvar kan det vara läge att redan nu prata ihop sig med sina kompisar om att få ihop ett lag och boka sitt lag så snart som möjligt!

  Till sist beslöt årsmötet också att inför nästa år planera diverse festligheter och på andra sätt se till att uppmärksamma att supporterklubben då har funnits i hela 20 år.

  VSK Sports