• Årets tågresa: Forward borta

  by Zocko • 2014-05-15 • Fotboll, Resor, VSK Sports

  arets_tagresaVSK Fotbolls första lördagsmatch börjar närma sig i division ett norra. Även om resultaten hittills inte har varit de bästa så hoppas vi kunna ge Sportklubben ett stort stöd och få resultaten med oss igen.

  Till matchen mot Forward i Örebro tänkte vi köra Årets Tågresa! Det är löningshelg för de flesta och som grädde på moset så går matchen också av stapeln en lördag. Löningshelg och lördagsmatch på bortaplan brukar passa ganska bra ihop och förhoppningsvis blir det så även denna gång.

  Vi tar tåget dit kl 12.25, framme kl 13.14, och sätter oss på någon pub innan match. Sedan går vi upp till Träningens IP och stöttar Grönvitt till seger. Matchen börjar 15:00. Tåget går hem kl 18.45, framme kl 19.34 och väl i Västerås igen så är det Champions League-final kl 20.45 för dom som vill se den på lokal.

  Se till att boka er tågbiljett redan nu då det blir dyrare och dyrare ju närmare matchen vi kommer.

  Väl mött!

  Datum: Lördag 24 maj
  Plats: Centralstationen
  Pris: Varierande, se sj.se
  Avresa: 12:25
  Hemresa: 18:45

  VSK Sports

  P.S. Sprid gärna bilden på sociala medier så ingen missar denna kanonresa!