• STÖD VSK: Gå på VSK – Brage

  by Zocko • 2014-08-24 • Fotboll, VSK Sports

  kampang_brage_640x426Ni kanske har sett det härliga initiativet från Gunnar ”Mascot” Heinemann i VSK-gruppen på Facebook? Tillsammans vill vi visa att vi vill ha elitfotboll i Västerås och det vill vi göra hemma mot Brage den 1 september!
  https://www.facebook.com/groups/4878239924/permalink/10152698806394925/

  Om vi alla gör en enkel sak och ser matchen på plats – och försöker få med oss vänner, familj, arbetskamrater och andra som vi känner – då blir vi många i publiken. Det skulle ge spelarna ett värdefullt stöd, klubben värdefulla entrépengar och hela Västerås en värdefull signal om att vi vill tillbaka till eliten!

  Om man inte inte kan gå så kan man ändå göra en symbolisk handling, som många redan gjort, och köpa en biljett på webben: https://event.webbiljett.se/rocklunda/step/chooseSection.aspx?edId=491 Allt för att stödja klubben.

  Det är endast tillsammans som vi kan genomföra detta så nu är det upp till alla att sprida budskapet och försöka få med så många som möjligt! Varför inte börja med att bjuda in dina vänner och bekanta till Facebook-eventet?

  Tillsammans är vi starka! Framåt Grönvitt!