• Säsongskortserbjudande i samband med VSK Bandys träningsmatch mot Hammarby

  by Zocko • 2014-09-13 • Bandy, VSK Sports

  Nu på onsdag den 17/9 möter VSK Bandy antagonisterna Hammarby IF i en träningsmatch på Rocklunda. Och i samband med den matchen så har VSK Sports och VSK Bandy sin årliga ”kickoff” med säsongskortserbjudande. I år kan man också bli medlem i #byggetfortsätterprivat till ett mycket förmånligt pris. Erbjudandena gäller endast för medlemmar i VSK Sports. Medlemskap i Sports kostar 100 kr och det går bra att bli medlem på plats. Priserna som gäller är:

  • Säsongskort: 800 :-
  • #byggetfortsätterprivat: 600 :-

  Observera att priserna endast gäller under denna kväll. Kan man inte närvara går det dock bra att förhandsboka sitt säsongskort på boka@vsk.nu för att hämta ut det senare till samma pris. Bokning kan dock endast ske fram till onsdag. 

  Klockan 17:00 sparkar vi igång i Logen (ingång i det sydvästra hörnet, närmast E18) med säsongskortsförsäljningen och det blir lite snack med representanter från VSK Bandys styrelse och tränarstab. VSK kommer också att bjuda på lite förtäring så alla som vill ta del av det uppmanas att anmäla sig nedan. Givetvis går det bra att komma utan att äta något. Efter matchen kommer spelarna att komma upp till logen och prata med de som vill stanna kvar.

  Datum: Onsdag 17/9
  Tid: Kickoffen börjar 17:00, matchen börjar 19:10
  Plats: Logen

  Kom till denna trevliga afton och var med i den grönvita familjen med en trevlig kickoff inför säsongen!

  Antal personer:

  Kickoff med VSK Bandy

  VSK Sports och VSK Bandy