• Insamling för VSK Fotboll

  by admin • 2014-11-28 • Forza Grönvitt, Fotboll

  insamlingBäste VSK:are,

  Det har säkert inte undgått någon att VSK Fotboll återigen har akuta ekonomiska problem. Den här gången finns det dock vissa indikationer på att det faktiskt kan vända nu och hjulet börjar snurra åt rätt håll.

  Till att börja med så har man begärt hjälp av VSK Bandy, som gjort en fantastisk resa både på och utanför plan. Vad det samarbetet mynnar ut i vet vi inte idag, men det värmer ett VSK-hjärta när de olika sektionerna är beredda att stötta varandra.

  Vidare väntar det två cupmatcher hemma på Swedbank Park mot allsvenskt motstånd, där en av Sveriges största fotbollsspelare genom tiderna, Henke Larsson, gör sin första tävlingsmatch som tränare i klubben där han slog igenom.
  Allas vår Vigge gör också succé nere i Benfica och är numera lagkaptenen i U21-landslaget.
  Dessa matcher och Vigges framfart kan förhoppningsvis ge välbehövliga inkomster i framtiden.

  Men för att återgå till det som händer idag.
  Som väntat byttes glädjen över det säkrade kontraktet snabbt ut till en oro över ekonomin. Helt klart är att VSK behöver få in pengar och det nu i december. Forza Grönvitts styrelse kommer därför att träffa VSK Fotbolls styrelse och diskutera hur vi kan hjälpa till på bästa sätt. Därefter 9/12 kommer vi ha ett medlemsmöte där eventuella beslut kommer fattas av våra medlemmar.

  Vi fick dock snabba indikationer på att våra medlemmar ville mer än att bara använda medel från Forza. Därför startar vi idag en insamling där pengarna går oavkortat till VSK Fotboll. Denna insamling gäller ALLA, inte bara våra medlemmar, och avslutas 26/12.

  Därför uppmanar vi ALLA med grönvitt hjärta att skänka en slant.
  Hur går du då till väga? Det finns tre sätt:

  • Sätt in valfri summa på FORZA GRÖNVITTS konto: Nordea Plusgiro 54 74 89-5, märk insättningen med FOTBOLL, så går summan oavkortat till VSK Fotboll
  • SWISHA valfri summa till 0706053646, skriv FOTBOLL även där. OBS, detta är Forzas ordförande Daniel Blombergs personkonto, men transaktionerna kommer kontrolleras av kassören Joakim Lindborg
  • Lämna kontanter till någon av nämnda personer. Det är dock något vi försöker undvika i största möjliga mån

  TILLSAMMANS FIXAR VI DET HÄR OCH HJÄLPER VSK FOTBOLL ATT FÅ GÖRA SAMMA RESA SOM VSK BANDY.

  Grönvita hälsningar,
  FORZA GRÖNVITTS styrelse