• ANNANDAGEN: SAIK borta

  by admin • 2014-12-11 • Bandy, Resor, VSK Sports

  VSK SportsPå den i bandysammanhang klassiska annandagen spelar VSK i år mot Sandviken på bortaplan. Givetvis ordnar VSK Sports resa till matchen och vi siktar på att få iväg flera bussar! Minst 130 måste vi vara för att kunna skicka tre bussar och det ska förhoppningsvis inte vara något problem.

  Matchen börjar kl 14:00 och bussen kommer att avgå kl 11:00. Vi kommer som tidigare år att ha en egen pub i arenan så när vi kommer fram hinns det med att ta en öl där innan det där dags att gå upp på läktaren och sjunga VSK till seger!

  Det är kampanjen #STÖDVSK:s sista insamlingsdag på annandagen så dels kommer det finnas möjlighet att skänka pengar för att rädda VSK Fotboll samt att allt överskott från lotterierna på bussarna kommer att tillfalla insamlingen. Så se till att ta med kontanter så ni kan köpa mycket lotter!

  Priset för resan kommer att vara 150 kr och gäller för både medlemmar och icke medlemmar. Men eftersom medlemskapet snart går ut uppmanar vi alla att förnya sitt medlemskap! Det kan man givetvis göra på bussarna på annandagen.

  Men framförallt: BOKA!

  Datum: Fredag 26 december
  Plats: Stora torget
  Pris: 150 kr
  Avresa: 11:00

  Antal personer:

  Res med VSK Sports till Sandviken borta på annandagen!