• PRESSMEDDELANDE: Supportar skänker en kvarts miljon till VSK Fotboll

  by Zocko • 2014-12-12 • Bandy, Forza Grönvitt, Fotboll, Top

  logoPressmeddelande 2014-12-12

  Supportar skänker en kvarts miljon till VSK Fotboll

  Supportergruppen Forza Grönvitt har beslutat att skänka en kvarts miljon kronor (250 000) till VSK Fotboll och Västerås grönvita framtid. Samtidigt fortsätter gruppens insamling #STÖDVSK som redan har inbringat närmare 75 000 kr.

  Att vi som supporterorganisation väljer att gå in med så stora summor handlar om att avvärja det konkurshot som VSK Fotboll har hängande över sig. Men framför allt ser vi vårt bidrag som en investering i VSK:s framtid.

  För första gången på mycket länge ser vi goda möjligheter till att vända VSK-skutan med seriöst och långsiktigt arbete. Den nya fotbollsstyrelsens prioriteringar av ekonomi och organisation samt  samarbetet med VSK Bandy gör oss säkra på att pengarna kommer att användas på ett förnuftigt vis.

  Vårt stora bidrag är ett bevis för att aktiva supportar behövs och är beredda att ta ansvar. Det visar också på vilken stark ställning Västerås SK har i Västerås och runt om i landet.

  Vi gläds över att se hur samarbetet mellan fotboll och bandy stärker sammanhållningen i VSK-familjen och uppmanar alla intressenter att fortsätta bidra till en grönvit framtid.

  Med grönvita hälsningar,
  Forza Grönvitts styrelse.
  Frågor kan besvaras av:
  Daniel Blomberg, ordförande Forza Grönvitt: 070-60536460
  Joakim Lindborg, kassör Forza Grönvitt: 073-5993082

  Forza Grönvitt grundades år 2001 och har till syfte att långsiktigt verka för att säkerställa Västerås SK:s överlevnad. Gruppen har idag drygt sextio medlemmar som varje månad tillsammans fondsparar. Tidigare har man bland annat bidragit till värvningen av Stefan Bärlin.