• SM-FINAL: LÖRDAG 14/3, BOKA HÄR

  by Zocko • 2015-03-04 • Bandy, Resor, VSK Sports

  Fotograf: Mathilda Stenholt Svärdh

  Supportrarna förra SM-finalen.
  Fotograf: Mathilda Stenholt Svärdh

  VSK Bandy är i final!!

  Till finalen kommer VSK Sports givetvis att arrangera bussar! Dessa avgår från Stora torget i Västerås med avfärd 11:00 till en kostnad av 200 kronor/person (som vanligt kontant betalning på bussarna). Vi kommer att ladda upp gemensamt i Stockholm innan matchen med mat och dryck samt underhållning. Alla VSK:are kommer samlas på Restaurang och Bar Enzos Tolv i Tele2 Arena! Därifrån går vi sedan till södra ståplats och sjunger fram grönvitt till det 19:e SM-Guldet! Vi kommer ha tillgång till ståplats på södra kortsidan och det nedre etaget. Detta är enbart ståplats!

  VSK Sports kommer endast att erbjuda bussbiljetter där alla bussar kommer att gå direkt till Enzos Tolv. Entrébiljetter till arenan köper man själv via denna länk och det är alltså södra ståplats nedre etage som gäller.

  Det är inget medlemstvång på VSK Sports bussar men vi ser såklart gärna att så många som möjligt blir medlemmar i VSK Sports för att stödja VSK:s supporterkultur. Detta kostar 100 kr och det kan man antingen bli på bussen eller så kan man bli det här.

  VI VILL HA EN SJUNGANDE KLACK på hela kortsidan och tillsammans ska vi skapa stämning. Vi kommer ta till alla hjälpmedel som vi kan för att vi tillsammans skall skapa tryck på Tele2 Arena!

  Boka era platser nedan. Bokningen är bindande!

  Datum: Lördag 14 mars
  Plats: Stora torget
  Pris: 200 kr
  Avresa: 11:00

  Antal personer:

  Res med VSK Sports till SM-finalen!