• Buss- och pubinformation inför lördag

  by admin • 2015-03-11 • Bandy, Resor, VSK Sports

  IMG_6452

  Fotograf: Mathilda Stenholt Svärdh

  Bussresan

  VSK Sports bussar rullar 11:00 från Stora Torget i Västerås! Priset är satt till 200:- och det är kontant betalning som gäller. Ni som redan betalat visar upp kvittot för den som är bussansvarig. 11 bussar kommer rulla och det är viktigt att komma ihåg vilket bussnummer man sätter sig på för att sedan förenkla vid hemresan.

  Bussarna stannar ca 300 meter från Tele2 Arena och det gör de på samma sida av arenan där både våran ingång samt pub är. Efter matchen hämtar bussarna oss på samma ställe som vi släpps av på. Bussarna rullar hem till Västerås 1 timme efter matchens slut vid ett SM-Guld! Vid finalförlust lämnar bussarna Tele2 arena 45 minuter efter matchens slut. ALLA tar sitt egna ansvar att vara vid bussarna vid denna tid. Bussarna rullar på utsatt tid!!

   

  Arenan

  VSK-supportrarna står på södra ståplats och vi går in genom entré P dit vi gemensamt går från puben ca 15:35! Tillsammans håller vi ihop på läktaren och sjunger VSK mot det 19:e SM-Guldet!

  Vi vill försöka skapa en så stor och sjungade klack som möjligt i mitten av läktaren så det vore bra om alla som vill detsamma försöker att trycka ihop sig dit.

   

  Puben

  Alla VSK-supportrar samlas på Restaurang och Bar Enzos Tolv under Tele2 Arena och i dess eventlokal Colosseum vägg i vägg. Colosseum kommer vara färgat i grönt och vitt och här kommer intervjuer med kända VSK-profiler äga rum under eftermiddagen! Colosseum erbjuder en stor pizza-, pasta- och salladsbuffé för 135 kr. Buffén serveras med start när bussarna anländer ca 12:30 och det finns en egen yta i puben för alla som vill äta. Man betalar i baren och går sedan in i matdelen och tar del av den stora buffén.

  Alla grönvita supportrar har tillgång till fem barer inne i Colosseum och vi erbjuds följande specialpriser:
  Heineken flasköl, Stor stark eller Cider för 42 kronor. I övrigt gäller ordinarie priser!

  Från bussen till Colosseum på den Västra långsidan mot Slakteriområdet är det 300 meter att gå och vi kommer vara ca 1000 VSK:are på plats i Colosseum!

   

  Tillbaka i Västerås

  När vi sedan kommer tillbaka till Västerås kan de som vill gå till Allstar där alla som har något grönvitt på sig får köpa en Stor stark för 44 :-. Köket hälsar att de stänger 23 på lördagar så de som vill äta får gärna beställa det så tidigt som möjligt.

  Spelarna kommer att komma till nattklubben Publik vid 00:30-tiden efter att ha varit på bankett i Stockholm och där kan vi förhoppningsvis fira vårat 19:e SM-guld tillsammans!

   

  Grönvita Hälsningar//
  VSK Sports!