• Information om finalresan

  by Zocko • 2016-03-15 • Allmänt, Bandy, Resor, VSK Sports

  VSK SportsHär kommer lite praktisk information om VSK Sports pubresa till bandyfinalen!

  Det är ett stort sug efter att åka med våra bussar, vilket givetvis är jättekul! Just nu har vi 10 bussar att fylla, vara åtta redan är fulla. Vi jobbar på att få fram fler bussar men vi kan inte lova något. Så det smartaste är att boka sig direkt och det gör man här: http://www.vsk.nu/?p=1829

  Kommer vi upp i 10 bussar innan vi hunnit fixa fler kommer vi att stänga bokningen och släppa på igen när/om vi får tag på fler bussar.

  Man behöver ej vara medlem i VSK Sports för att åka med men det uppskattas givetvis! Det går bra att bli det på bussarna. Betalning av resan sker kontant på bussarna.

  Biljetter till finalen köps på denna länk: http://www.axs.com/se/events/296377/svenska-bandyfinalen-herrfinalen-tickets ”Ståplats syd läktare A” är sektionen som gäller för klacken så köp din biljett dit!

  Puben vi åker till innan finalen kommer liksom förra året att vara Colosseum/Enzo’s Tolv under Tele2 arena där vi kommer att ha bra priser på mat och dryck under eftermiddagen.

  Vi vill också passa på att informera om att nu på torsdag mellan kl 17-19 tränar laget och VSK Bandy kommer sälja souvenirer. Då passar VSK Sports på att släppa sin finaltröja! Så kom ner och köp ditt exemplar redan innan finalen! Vi kommer även att sälja eventuellt kvarvarande bussbiljetter då. Det kommer även att gå bra att betala sin bussresa då om man vill det, men även då endast kontant betalning. Både för tröjan och bussen. På fredag kör vi mellan kl 14-17 uppe i bandystugan (Sun Stop-logen). Tröjan kostar 100 :-.

  Välkomna!