• Hjälp VSK Sports på Jätteloppiset

  by admin • 2016-04-06 • Allmänt, VSK Sports

  BHLdkOaCUAAm0KSHjälp VSK Sports med årets kanske viktigaste aktivitet!

  Varje år när VSK Bandy arrangerar sitt Jätteloppis i ABB Arena har supporterklubben byggt upp samt rivit alla borden. Detta är en aktivitet som ger en väldigt bra ekonomisk grund för VSK Sports! Men för att detta ska fungera behöver vi vara ett gäng som gör detta på lördagen och söndagen 9 & 10 April! Alla som ställer upp får en resa med VSK Sports värd 150:- samt gemenskap och tilltugg under byggandet samt rivandet om man så önskar!

  Tiderna vi behöver hjälp är följande!
  Lördag 9/4 klockan 16-19 ca
  Söndag 10/4 klockan 15:30- 18 ca

  Anmäl dig på boka@vsk.nu om du kan en av tiderna eller båda! Stort tack på förhand! Din insats är guld värd!