• Premiärsamling på Bellmans – gemensamt uttalande från VSK:s supportrar

    by admin • 2016-04-12 • Allmänt, Forza Grönvitt, Fotboll, VSK Sports

    hemmapremiären marschVi – den samlade grönvita supporterfamiljen – vill skapa en oförglömlig premiärfest tillsammans med alla VSK:are och fotbollsintresserade västeråsare. Många supportrar kommer att samlas på Bellman på Bondtorget. Kl 18.10 strålar vi samman vid Aseaströmmen (vars skapare BG Broström var inbiten VSK:are) för att gemensamt ta oss till Parken.

    Initiativet till den så kallade ”VSK-marschen” är taget av ett eventbolag utan kontakt med oss supportar. Genom uppmaningen att ange ”VSK-marschen” vid bokning och beställning på krogen vill en kommersiell aktör tjäna pengar på engagemanget och den positiva energin kring VSK. Att klubben ska få en symbolisk del av vinsten är en klen tröst. Vår kärlek är ingen vara!

    Heja Sport!

    VSK Sports, Forza Grönvitt, VSK Swish, Fanatics, VSK Tifo, Inferno Västerås