• VSK-veckan del 1: Parkhäng innan höstpremiären

  by admin • 2016-08-12 • Fotboll, VSK Sports

  parkhangSnart drar höstsäsongen igång för vårt kära VSK. Denna höst ser ut att bli riktigt spännande och det i en mer positiv bemärkelse än de senaste åren. Sommarens Silly Season har knappast heller dragit ner förväntningarna.

  Vi som är den 12:e spelaren måste också se till att dra vårt strå till stacken och ge grabbarna ett så bra stöd som möjligt i alla höstens matcher. Därför uppmanar vi i Sports alla att ta sig till ståplats och sjunga så högt som möjligt i varje match.

  Hösten rivstartar med tre hemmamatcher i rad. Det är en speciell vecka så vi kallar den #VSKveckan.

  I del ett av VSK-veckan, tillika höstpremiären, kör vi parkhäng före matchen. Vi samlas i parken mellan Bellmansgatan och Bergslagsvägen (se karta här: https://www.google.se/maps/place/59°37’44.4N+16°33’08.3E/@59.628969,16.5414933,15z ) med start kl 12. Eftersom man ska äta när man förtär öl föreslår vi att man tar med sig en picknickkorg med något gott i. Vi hänger i parken och umgås för att vid 15.15 samla ihop oss för en gemensam marsch ned till Rocklunda. VSK Tifo och Fanatics kommer att finnas på plats och sälja stickers med både nya och gamla motiv och VSK Sports kommer att finnas på plats och sälja matchbiljetter och ge de församlade möjlighet att lösa medlemskap i supporterföreningen.

  Vid regn ställs parkhänget in och vi samlas istället på Skallbergskrogen och genomför marschen därifrån istället.

  Så kom och häng med oss i parken och fira in höstpremiären med resten av VSK-familjen!

  OBS! Det är viktigt att alla går i god tid till arenan då tifo-gruppen har planerat ett tifo som alla förhoppningsvis vill vara delaktiga i.

  Här finns det också ett Facebook-evenemang att dela och sprida så mycket som möjligt: https://www.facebook.com/events/886926201437394/