• Säsongskortserbjudande från VSK Bandy

  by Zocko • 2016-10-12 • Bandy, VSK Sports

  VSK Bandy erbjuder medlemmar i VSK Sports att köpa säsongskort på ståplats till det rabatterade priset 1100 kronor (ordinarie pris 1800kr)!

  Detta kan man göra lördagen den 22 oktober mellan kl 12.00-15.00 i Gallerian i city som då också firar 30 år! Ta med medlemskortet och visa upp när ni köper säsongskort (förra årets medlemskort funkar också). Erbjudandet gäller endast denna dag.

  Mellan 12.00-15.00 kommer VSK Bandy även ha andra aktiviteter. Kom och träffa A-lagsspelare och prata om det dom är bäst på, säkra ditt säsongskort, köp årets nya souvenirer & hjälp oss bidra till Clownetternas fantastiska jobb som gör vardagen lite lättare för barnen som av olika anledningar ligger på sjukhuset.

  Vi kommer även ha en bössa där man kan skänka en slant till Clownetterna som arbetar med sjukhusclowner, med syfte att underlätta för barn och unga då de är på sjukhus. I dagsläget gör dom clownbesök på barnkliniken tre dagar i vecka och gör även hembesök i speciella fall. Som tack för att man skänker en slant så får man en biljett till VSK Bandys hemmapremiär 2 november då vi möter IK Sirius 18.00.

  Spara

  Spara

  Spara