• Efterfest på Bistro 65 efter premiären!

  by Zocko • 2017-04-05 • Fotboll, VSK Sports

  Skärtorsdagen den 13/4 har VSK Fotboll som bekant premiär i Norrettan. Innan matchen sitter vi på Stora torget och sjunger upp för att sedan gemensamt marschera till Rocklunda. Marschen har namnet Folkets marsch och detta kan ni läsa mer om här.

  Vad händer då efter premiären? Jo, då bjuder Bistro 65:an in till efterfest för att förhoppningsvis få fira VSK:s första tre poäng i årets norretta! Det blir bra drag och Bistron kommer att ha öppet ända till kl 01 och ha bra priser både på mat och dryck för oss VSK-supportrar EFTER matchen.

  Bistron erbjuder, efter matchen:
  33 cl Heineken flasköl: 25 :-
  Pizza nr 1-31: 65 :-
  Kebabtallrik, -rulle, -sallad: 65 :-

  I övrigt gäller det vanliga 20% rabatt som vi har mot uppvisande av VSK Sports-kort.

  Varmt välkomna på premiärens efterfest önskar VSK Sports och Bistro 65!

  Spara

  Spara