• [INSTÄLLD] Bussresa: IFK Göteborg borta i Svenska cupen, lördag 22/2

  by Zocko • 2020-02-06 • Fotboll, Inställda., Resor, Top

  [INSTÄLLD]

  Tyvärr för få bokad denna resa för att möjliggöra avresa. Fanns inte underlag för att kunna stödswisha heller.

  Vi hoppas så många som möjligt tar sig dit av egen maskin och stöttar grabbarna!


  Lördagen den 22:a februari är det dags för Svenska cupens gruppspel att dra igång. VSKmöter IFK Göteborg på Valhalla IP i Göteborg och VSK Sports ordnar bussresa till matchen som avgår kl 10.30 från Arosvallen.

  Till den här matchen lanserar vi också bokningstrappan (ej att förväxlas med villkorstrappan)! För att kunna släppa buss även vid färre antal bokade testar vi den här matchen den sk bokningstrappan. Bokningstrappan går ut på att priset går ner ju fler som bokar sig enligt tabellen nedan och vi uppdaterar kontinuerligt när vi tar steg på bokningstrappan. För att kunna släppa buss över huvud taget behöver vi vara 20 st bokade.

  Vi återkommer inom kort med information kring hur ni köper biljetter till matchen. Vi återkommer också inom kort med bussresa till Sirius borta helgen efter. Håll utkik i våra kanaler angående detta.

  Heja Sport!

   

  Datum: Lördag 22 februari
  Plats: Arosvallen
  Avresa: 10:30
  Pris:—